Skicka till en mailgrupp utan att få en egen kopia

Om ditt företag har alla anställdas e-postadresser samlade i en lista som t ex heter staff@dindomän.se och du vill göra ett utskick till dina kollegor, men tycker att det är onödigt att meddelandet även ska komma till din inkorg, kan du göra en inställning på ditt konto som förhindrar detta. Meddelandet kommer självklart att skickas till alla andra som finns på listan.

1. Gå till fliken Inställningar.
  2. Klicka på E-post i den vänstra kolumnen.
  3. Skrolla ner på sidan tills du kommer till rubriken Mottagning av meddelanden.
  4. Gå till sektionen Meddelanden från mig.
  5. Här väljer du alternativet Ta bort meddelande automatiskt.
  6. Klicka sedan Spara högst upp i det vänstra hörnet för att spara inställningen.