Kan inte skicka e-post i Windows Live Mail

Går det inte att skicka e-post från din dator? Gå igenom följande steg för att kontrollera inställningarna och om det inte hjälper prova med en alternativ inställning.
  1. Har du rätt användarnamn och lösenord?
    Testa dem genom att logga in på ditt Work2Go i en webbläsare: https://www.work2go.net/
  2. Ditt konto är inte fullt va?
    Håll markören över ditt namn i det övre högra hörnet i Work2Go för att se din kontokvota.
  3. Öppna Windows Live Mail och gå igenom samtliga inställningar för kontot och skriv in lösenord på nytt. Kryssa i rutan för Kräver autentisering (Servern kräver autentisering i Windows Mail).