Kan inte ta emot e-post i Outlook

Får du inga e-post till din dator? Gå igenom följande steg för att kontrollera inställningarna och om det inte hjälper prova med en alternativ inställning.
  1. Har du rätt användarnamn och lösenord?
    Testa dem genom att logga in på ditt Work2Go i en webbläsare: https://www.work2go.net/
  2. Ditt konto är inte fullt va?
    Håll markören över ditt namn i det övre högra hörnet i Work2Go för att se din kontokvota.
  3. Öppna Outlook och gå igenom samtliga inställningar för kontot och skriv in lösenord på nytt.
    OBS! Kräver säker lösenordsautentisering (SPA) vid inloggning ska INTE vara valt.
  4. Ta bort SSL och byt port till 143.