Om oss

Med en rad olika tjänster inom digital kommunikation och IT, vill vi erbjuda företag allt det de kan tänkas behöva för att sköta en professionell och lönsam kontakt med sina kunder, leverantörer och anställda.

Vi har levererat GDPR-säkra Internetlösningar sedan 1998, låt oss hjälpa dig få en bra digital vardag!

Så här började det

webbplatsen_logo_slogan300Sedan starten 1998 i Stockholm har vi på WebbPlatsen levererat hemsidor och e-postlösningar till företag runt om i Sverige, men även till utlandet. En varierad blandning av allt ifrån begravningsbyråer, designers, events, resebyråer, hantverkare, hotell till transportföretag. Då företagets kunskapsområde inte enbart finns inom digitala tjänster, utav även inom systemutveckling, hårdvara och infrastruktur, var det ett naturligt steg att i 2000 inleda uppdraget som IT-avdelning åt Comet Consular Services AB, som bl a hanterar visum åt företagsresenärer. Under årens lopp har ett flertal tjänster tillkommit, så som en nyhetsbrevstjänst, domänhantering, sökmotoroptimering, ftp- och forumlösningar.

2007 startade vi även ett samarbete med VAlain WebAgency SA i Luxemburg och tillsammans har vi utvecklat konceptet xSentio, där vårt fokus är riktat på att ta extra hand om våra kunder, genom att erbjuda färdiga paketeringar och arbeta proaktivt med uppföljning och rådgivning för att bibehålla en hög kvalitet och attraktionskraft för kundens skull. I dagsläget kan man finna ett projektverktyg, webbutik samt ett flertal olika webbplatslösningar under namnet, men fler lär tillkomma inom de närmsta åren. Under 2012 växte vi ytterligare och öppnade även ett kontor i Karlstad.

Vad vi står för

Vi ser gärna helhetsåtaganden där vi tar ansvar för hela processen från analys, strategi och genomförande till drift, förvaltning och support. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg. Därför väljer vi noga ut var vi förvarar er data. Vårt motto är att alltid hjälpa till när det behövs. Om problem uppstår eller om du vill få hjälp med något eller bara rådfråga oss, finns vi bara ett samtal bort.

Kontakta oss om du vill veta mer om hur du kan få hjälp med dina digitala utmaningar.
08-54555470, 054-6780800 eller support@webbplatsen.se

Vi har UC’s guldemblem och högsta kreditvärdighet

Detta är vi stolta över och fortsätter att arbeta långsiktigt med vårt företag, kunder, leverantörer och samarbetspartners.

AAA-rating2015

Socialt ansvar

Vi anser att vi alla kan göra en insats för att hjälpa de som inte har det lika bra ställt som vi
har det. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. WebbPlatsen i Sverige AB stödjer olika
organisationer genom bl a donationer. I år ger vi vår julklapp till SOS-Barnbyars katastroffond för Ebola.
sos-barnbyar-logo-300x50viskogen_logo

 

 

 

 

rescues-dogs

hundstallet-logo

WebbPlatsen sponsrar tillsammans med GleSYS Hundstallets verksamhet.