Work2Go efter den senaste Windows-uppdateringen

Efter att allt fler av er har hört av sig till oss med frågan om hur man ska logga in på sitt konto i Internet Explorer, efter den senaste viktiga uppdateringen från Microsoft Windows, tänkte vi att vi skulle höra av oss till er alla och berätta hur enkelt det är att lösa det här. Visserligen är det alltid trevligt att hjälpa er över telefon. Men ni kan ju ha annat för er som ni hellre skulle vilja göra än att ringa oss.

Inloggning i Internet Explorer

Så använder du Internet Explorer, kan det vara bra att känna till att om du helt plötsligt inte kan logga in på ditt Work2Go-konto som vanligt, behöver du bara göra ett enda klick för att gå vidare som vanligt.

Lösningen är att använda kompatibilitetsvyn i webbläsaren

Klicka på pappers-ikonen uppe i adressfältet och problemet är löst!
Det här är något som bara behövs göras en gång. Nästa gång du öppnar webbläsaren igen, kommer den ihåg inställningen och visar ditt konto i rätt format.

work2go_msie10

Med den senaste viktiga uppdateringen från Microsoft Windows ingår det nämligen bland annat en uppdatering till webbläsaren Internet Explorer 10. Denna uppdatering sker automatiskt på de flesta datorer. Därför är det inte säkert att du märker av att du får en ny version av Internet Explorer 10.

Comments are closed.