Nya e-postfunktioner

I höstas släpptes Work2Go 7 och med det kom en rad nya funktioner. Jag har redan skrivit om en del, med det finns mer att upptäcka. Den här gången tänkte jag presentera tre smarta funktioner för din e-post.

Ångra feltryck eller återställ raderad e-post

Ibland kan man råka göra något för snabbt. Utan att tänka sig för har ens finger klickat och helt plötsligt har man raderat eller flyttat ett e-postmeddelande utan att man riktigt har registrerat det. Visst, man kan ju alltid använda sökfunktionen och leta rätt på det, men det är betydligt enklare att bara klicka på ÅNGRA högst upp på sidan för att få tillbaka meddelandet igen.

Har du någonsin varit med om att du har tömt din papperskorg och därefter kommit på att du skulle behöva ett av de där meddelanden nu? Då har jag en glad nyhet! Nu går det nämligen att hämta tillbaka raderade meddelanden, även om de inte finns kvar i din papperskorg.

Välj att alltid visa bilder från säkra adresser

När du får nyhetsbrev som det här, kan det vara irriterande att behöva godkänna visning av externa bilder, varje gång du tar emot det. Detta kan du slippa! Nu kan du göra en inställning på ditt konto som hädanefter alltid godkänner visning av externa bilder från specifika avsändare.

Skicka ett meddelandet vid ett senare tillfälle

Vill du kunna skriva ett e-postmeddelande idag, men skicka det först på lördag, utan att slippa logga in på ditt konto då? Nu kan du ordna det, genom att välja att det ska skickas senare.

Ja, det var lite tips om nya e-postfunktioner det. På vår hemsida kan du läsa om fler nya funktioner. Varför inte börja med att ladda ner PDF:en över de nya funktionerna: Nya funktioner i Work2Go 7 Ha det bra tills nästa gång!

Comments are closed.