Work2Go 2010 Information

Hej!

Mitt namn är Helena och jag arbetar på WebbPlatsen i Sverige AB. Jag är ofta den person ni pratar med först om ni har haft tillfälle att ringa till oss. I och med att vi nu har flyttat över era Work2Go-konton till en uppdaterad och mycket modernare version, vill vi månadsvis börja skicka ut användbar information till er.

Meningen med det här utskicket är att ni ska få inspiration och få en liten paus från ert arbete, samtidigt som ni kanske även lär er något nytt eller hittar nya idéer. Tanken är att ni ska hinna läsa mina alster på ungefär samma tid som det tar att dricka en kopp kaffe eller äta ett äpple! Det skall alltså inte bli några långrandiga ”kurser” eller så.

En tjänst som Work2Go innehåller så mycket mer än vad man egentligen anar. När jag började undersöka allt man verkligen kan göra i Work2Go blev jag ständigt överraskad! Liksom de flesta andra användare såg jag till en början det hela bara som ett e-postverktyg. Ett i mängden som liknar de andra, fast lite mer praktiskt i och med att man alltid kommer åt det på nätet, från vilken dator som helst. Men nu har jag börjat inse vidden och möjligheterna som faktiskt finns. Jag menar inte att sitta och prisa och predika för er hur storslaget Work2Go är. Liksom alla andra stöter jag då och då på funktioner som jag endera saknar eller som visst finns, men som jag inte riktigt vet hur jag ska få till för att det ska fungera. Så med de här utskicken vill jag berätta mer om de olika funktionerna som är möjliga och ge er tips och trix, utan att låta allt för frälst, lovar!!

Teknik är inte mitt största intresse här i livet. Det ska bara fungera och vara enkelt, bara flyta på utan några bekymmer och det är så jag vill att även ni ska känna då ni sitter och jobbar i Work2Go.

Samtidigt som jag sitter och skriver det här håller vi även på att lansera en helt ny webb som kommer innehålla hjälpguider, tips och annan matnyttig information. Likaså kommer dessa utskick finnas tillgängliga för att läsa och ladda ner där.

Nu hoppas jag att ni kommer vilja fortsätta läsa mina utskick. Ska sätta igång och skriva mitt andra med en gång. Då ska jag berätta mer om frånvaromeddelanden. Det är ju snart semestertider!

Tills dess, ha det gott!

Comments are closed.