Kan inte skicka e-post i ZD Work2Go Mail

Går det inte att skicka e-post från din dator? Gå igenom följande steg för att kontrollera inställningarna och om det inte hjälper prova med en alternativ inställning.
  1. Har du rätt användarnamn och lösenord?
    Testa dem genom att logga in på ditt Work2Go i en webbläsare: https://www.work2go.net/
  2. Ditt konto är inte fullt va?
    Håll markören över ditt namn i det övre högra hörnet i Work2Go för att se din kontokvota.
  3. Öppna ZD Work2Go Mail och gå igenom samtliga inställningar för kontot och skriv in lösenord på nytt.
    Kryssa i rutan för Användarnamn och lösenord krävs för att skicka e-post.
  4. Ta bort SSL och byt port till 2525.

Fortfarande problem?

Kontakta vår support.