Kan inte skicka e-post i ZD Work2Go Mail

Går det inte att skicka e-post från din dator? Gå igenom stegen nedan för att kontrollera inställningarna.
  1. Har du rätt användarnamn och lösenord?
    Testa dem genom att logga in på ditt Work2Go i en webbläsare: work2go.net
  2. Ditt konto är inte fullt va?
    Håll markören över ditt namn i det övre högra hörnet i Work2Go för att se din kontokvota.
  3. Öppna ZD Work2Go Mail, gå igenom samtliga inställningar för kontot och skriv in lösenord på nytt.
    Kryssa i rutan för Användarnamn och lösenord krävs för att skicka e-post.

Om ovanstående inte hjälpte, kontakta vår support.