Delning

Hej!
Work2Go är så mycket mer än bara mejl. Det är framförallt ett samarbetsverktyg där delning av information har en central roll. Att dela företagets Adressbok och likaså Kalender, Dokument, Uppgiftslistor och filarkiv i Portföljen är ju en självklarhet, men e-postmappar då, när är de bra att dela?!

Bra anledning till att dela en e-postmapp

  • Ni har en allmän e-postadress, som t ex info@, som flera på företaget hanterar.
  • Men det behöver inte begränsas utifrån mejladressen. Man kan även sätta upp ett filter så att de inkommande info@-mejlen som t ex innehåller frågor om en viss produkt, hamnar i en separat mapp och att just denna mapp delas med de som arbetar med just den produkten.
  • När en kollega ska hantera en annan kollegas inkorg under en viss period, t ex under mammaledighet.
  •  Istället för att skicka e-postmeddelanden till ett tiotal adresser varje gång du har något nytt att informera om, kan du välja att dela ut en av dina mappar som innehåller just dessa meddelanden.

Behörighetsanpassa din delade information

Då du delar din information med andra Work2Go-användare kan du ge dem olika behörigheter. Allt från att enbart kunna läsa innehållet i mappen till att själv få redigera innehållet, radera filer, skapa undermappar, skicka vidare inbjudningar mm. Behörighetsnivån ställer du in per användare eller grupp.
Alla måste därmed inte ha samma behörigheter till din delade mapp.

Dela filer med allmänheten

Du kan också dela dina mappar till andra som inte har något konto i Work2Go. Endera sätter du ett lösenord på din mapp och mejlar ut, eller så ger du bara ut URL:en till mappen.
Kanske det är på tiden att ta sig en titt på fliken Uppgifter nu, eller vad säger ni?! En riktigt smidig funktion för alla er som likt mig gillar att planera.
Ha det bra tills dess och Glad Påsk!!

helenahelena_sign140_easter

Work2Go Pro

Det här är den mest avancerade versionen, där även synkning till mobil ingår. Det kostar dig inte mycket mer i månaden än ett vanligt konto och ger dig dessutom mer diskutrymme.
Kontakta oss om du är intresserad så berättar vi mer.

Comments are closed.