Signaturer

En e-postsignatur är en anpassad text, som automatiskt infogas längst ned i alla meddelanden du skickar. Oftast innehåller den din kontaktinformation och ibland även en logga, bild eller ett passande citat. En signatur ger ditt meddelande både en personlig touch och ett mer professionellt intryck. Därför vill jag nu passa på att påminna er som inte redan har en signatur att skapa en, och till er som redan har en, vill jag informera om att ni kan skapa fler om ni vill.

Gör en snygg signatur

I Work2Go kan du välja själv om du vill ha en formaterad signatur eller om du vill ha en signatur med vanlig oformaterad text. Väljer du att skapa en formaterad signatur, kan du välja mellan olika typsnitt, färger, lägga till en bild eller logga, samt skapa länkar till din hemsida eller liknande.
En signatur i ren enkel text kan kanske se lite tråkigt ut. Men den stora fördelen med att använda en oformaterad signatur är att informationen alltid syns. En signatur med bild kan t ex behöva godkännas av mottagaren först, innan hela signaturen visas.

Skapa flera signaturer

Du kan ha flera signaturer på ditt konto. Det finns faktiskt inte någon maxgräns till hur många du får ha. Om du har flera e-postidentiteter/roller, dvs olika e-postadresser uppsatta där samtliga är knutna till ett och samma konto, kan du skapa olika signaturer till respektive e-postadress/roll. Det här kan t ex vara lämpligt då du svarar på arbetsrelaterade mejl respektive privata.

Logga in med Ajax-versionen

Som ett PS vill jag även lägga till att för bästa funktionalitet i Work2Go loggar du alltid in med den avancerade Ajax-versionen på ditt konto.
Sitter du däremot med väldigt segt Internet eller en gammal webbläsare, kan Standard (HTML) vara den version som fungerar bäst för dig. Om det är så att du har en gammal webbläsare i din dator, vill jag absolut rekommendera dig att uppdatera den så snart som möjligt. Inte bara för ökad funktionalitet utan först och främst för att skydda din dator så mycket som möjligt på Internet.

mailRelate

Vi skapar alla våra utskick genom mailRelate. En e-postrelationstjänst som låter dig nå din viktiga kundkrets på ett pålitligt sätt. Läs gärna mer om utskickstjänsten på mailrelate.se

Comments are closed.