Synkronisera med Outlook [PRO]

Denna guide visar dig hur du först installerar ett tillägg till Outlook och sedan lägger till ett konto så att du istället kan arbeta med e-post, kontakter och kalender mm i Outlook.

Man kan synkronisera sitt Work2Go Pro med Outlook. Då får man inte bara tillgång till sin e-post i Outlook, utan även sin signatur, kontakter, kalender och uppgiftslista. För att kunna synkronisera behövs ett tillägg till ditt Outlook. Det finns två olika versioner beroende på vilken version av Outlook som du har på din dator och de finns tillgängliga för nedladdning till höger på den här sidan.

Installation av tillägget till Outlook

1_outlook_addOBS! Om du har använt Outlook tidigare bör du spara din tidigare profil i Outlook innan du installerar. Läs mer på Microsofts support.

1. Hämta ner tillägget till din dator och välj att du vill spara filen. När filen sparats ner till din dator får du denna ikon på ditt skrivbord. Dubbelklicka på den för att köra igång installationen > Run > Next.

Klicka på bilden för att se den fullständigt.

5_outlook_add2. Acceptera villkoren > Next > Next för att starta installationen.

Klicka på bilden för att se den fullständigt.

8_outlook_add3. När installationen är klar behöver du även ställa in en profil i Outlook. Klicka Close för att stänga rutan.

Klicka på bilden för att se den fullständigt.

14. Starta Outlook. Rutan till höger bör då öppnas automatiskt.
Om den inte gör det kan du hitta den under Arkiv > Datafiler\Inställningar

Klicka på bilden för att se den fullständigt.

Servernamn: m.work2go.net
Markera rutan Använd säker anslutning.
Fyll i din e-postadress/den e-postadress som du använder när du loggar in på ditt konto samt ditt lösenord.

25. Gå till fliken Anslutningsinställningar.
Välj ingen proxy
(om inte din nätverksadministratör säger något annat).

Klicka på bilden för att se den fullständigt.

36. Gå till fliken Hämtningsinställningar.
Här rekommenderar vi att markera Hämta bara rubriker om du främst sitter uppkopplad på internet med din dator och jobbar. Jobbar du ofta i Outlook medan du INTE är uppkopplad, ska du INTE ha rutan markerad. Avsluta med Apply > OK.

Klicka på bilden för att se den fullständigt.

Nu börjar information att synkroniseras från ditt Work2Go till Outlook. Första gången kan processen ta ganska lång tid, beroende på hur mycket information som ska över. Om den inte startas automatiskt klickar du på Skicka och ta emot.