Genomstruken e-post i Outlook

Visas din e-post i Outlook som genomstrukna då du valt att radera dem? Här förklarar vi hur du kan ändra på detta.

Du kan ändra på kontots inställningar så att dina e-postmeddelanden inte bara blir markerade för borttagning, utan att de hamnar i papperskorgen istället.

1. outlook_trashKlicka fliken Arkiv.
  2. Kontoinställningar > Kontoinställningar.
  3. Klicka på det IMAP-konto du vill ändra på fliken E-post och sedan Ändra > Fler inställningar.
  4. På fliken Borttaget väljer du Flytta borttagna objekt till följande mapp på servern och klickar sedan på Trash.

Klicka på bilden för att se den fullständigt.

Du kan även koppla samman Outlooks skickat mapp med Work2Go
Då slipper du dubbla mappar på ditt konto.
Klicka fliken Skickat > Spara skickade objekt i följande mapp på servern > Sent.