iPhone

Hej!
Jag var sent ute med att skaffa mig en iPhone, men nu står även jag och svischar hejdlöst med mitt finger, hit och dit. Det är inte bara bekvämt, utan dessutom väldigt enkelt. Så nu vill jag presentera hur du kan arbeta med ditt Work2Go-konto i din iPhone. Nu blir det lite specifikt för iPhone, men om du har en annan smartphone, kan du självklart även använda den.

Arbeta med dina mejl, kontakter och kalender

Med Work2Go Pro kan du synka ditt konto med din mobil och alltid ha din information tillgänglig, även när du är på springande fot. Du kan själv välja om du vill att alla mejl ska synkas eller bara vissa. Hur lång tid tillbaka i tiden detta ska ske samt hur ofta. Detta gäller inte bara mejlen utan även din kalender och kontakter. Om du skulle bli av med din mobil behöver du inte oroa dig för att din känsliga och viktiga information ska läcka ut. Det är bara att logga in på ditt konto på nätet och med ett knapptryck är informationen raderad på din mobil.

Skicka och ta emot mejl

Om du bara är intresserad av att hantera dina mejl i din mobil, skapar du ett IMAP-konto. Då kan du hantera din inkorg både på din dator och i din mobil.

Få påminnelser från din Kalender

Om du lägger upp en prenumeration till din Work2Go Kalender kan du se vad du har inbokat samt få påminnelser inför möten. Har du Work2Go Pro kan du dessutom boka in fler möten, direkt från din mobil.

I nästa utskick tar vi oss en titt i Kalendern. Så att det blir avklarat inför det nya året. Tills dess, ha det gott!

helenahelena_sign

MailRelate

För avancerad utskicks-funktionalitet, såsom statistik över vilka mottagare som öppnat ditt utskick mm kan du beställa WebbPlatsens tjänst MailRelate. Kontakta oss om du är intresserad så berättar vi mer.

Comments are closed.