Kalender

Hej!
Det här året börjar gå mot sitt slut och snart börjar ett nytt år. Nytt år – ny almanacka brukar det vara. Men i datorn är ju så inte fallet. Fast det känns ändå som en naturlig tidpunkt att ta sig en extra titt i sin Kalender nu. Kanske är det dags för nya rutiner, nya arbetsuppgifter, mer information som borde vara synlig för fler… Det finns mycket du kan göra med din Kalender och många smarta inställningar. Nu tänkte jag kort presentera några funktioner som alla borde känna till att de finns. Sen är det ju så klart upp till dig om du tycker de är användbara eller inte.

Dela Kalender med dina kollegor

En väldigt effektiv funktion då man vill boka möten eller för den delen bara  hålla koll på vart folk håller hus. Samtidigt som du givetvis kan använda den för dina privata inlägg, som bara du kan se.

Ha med dig Kalendern i din mobil

Som jag skrev i föregående utskick kan du synka din Kalender till din mobil om du har Work2Go Pro. Annars kan du lägga upp en prenumeration till den eller logga in på ditt konto i mobilens webbläsare.

Visa en Kalender på din hemsida

Om du arbetar med bokningar av olika slag kan det vara smidigt att ha en Kalender på din hemsida. Det går även att sätta upp RSS för nya inlägg.

Flera tidzoner

Brukar du ha telefonmöten med någon som sitter i ett annat land?
Då kan du ställa in så att du ser fler tidzoner där du skapar mötet och på så vis slipper hålla reda på tidsskillnaden själv.

Vidarebefordringar av mötesinbjudan

Är du tillfälligt frånvarande från ditt arbete och har någon som håller ställningen åt dig? Då kan du sätta upp en vidarebefordring av dina mötesinbjudningar så att de går direkt till den personen istället.

Ta gärna en titt på länkarna om du tyckte något av tipsen lät intressant.
Vad sägs om en presentation av Portföljen nästa gång?!
God Jul och Gott Nytt År till er Alla!!

Helena_jul

 Work2Go Pro

Det här är den mest avancerade versionen, där även synkning till mobil ingår. Det kostar dig inte mycket mer i månaden än ett vanligt konto och ger dig dessutom mer diskutrymme. Kontakta oss om du är intresserad så berättar vi mer.

Comments are closed.