Hur långt tillbaka i tiden vill du synka e-post i Android? [PRO]

Om du inte tror att du behöver komma åt all din e-post från din mobil, rekommenderar vi att du utför denna inställning.
Ju färre dagar ju mer kan du spara på din batteriförbrukning.

Detta kräver Work2Go Pro

Om du inte har det idag, kan du uppgradera genom att kontakta vår support.
1_inst

1. Öppna inställningar

Gå till den e-postklient som finns under Program > E-post. Nu ser du din inkorg. Klicka Meny-knappen för att komma åt dina inställningar för e-post (den brukar finnas längst ner på skärmen) > välj Inställningar > ditt konto.

Klicka på bilden för att se den fullständigt.

3.2.synk_period2. Ändra period för synkronisering

Skrolla ner till rubriken Exchange ActiveSync-inställningar > välj Period för synkronisering av E-post. Välj hur lång tid tillbaka som du vill synka e-post till din mobil.