Lägg till konto för e-post, kontakter och kalender i Android [PRO]

Denna guide visar dig hur du lägger upp ett konto för att hantera e-post, kontakter och kalender i en Android.

Det kan skilja sig lite beroende på version av Android och mobil.

Detta kräver Work2Go Pro

Om du inte har det idag, kan du uppgradera genom att kontakta vår support.
Vill du inte uppgradera, följ istället guiden Lägg till e-postkonto för…

Lägg till konto

1. Gå till Inställningar > Konton och säkerhetskop. > Hantera konton > Lägg till konto
  2. Välj kontotyp Exchange
  3. Ange din e-postadress och välj Konfigurera för hand

Exchange ActiveSync är en teknik som togs fram av Microsoft och som används för att skicka information mellan olika enheter, t ex Work2Go server och din mobil.

Ange kontots inställningar

1. Ange e-postadress och lösenord.
  2. Domän\Användarnamn: Din e-postadress
  3. Server: m.work2go.net
  4. Port: 443
  5. Säkerhetstyp: SSL/TLS
  6. Välj Nästa
  7. KLART!

Fungerar det inte?

• Logga in på ditt konto i en webbläsare: work2go.net och kontrollera att din e-postadress och lösenord är korrekt.
  • Kontrollera dina kontoinställningar ännu en gång.
  • Har du Work2Go Pro? Om du är osäker kontakta vår support.