Dela din kalender med utomstående

Hur du kan dela din kalender med andra som inte har ett konto i Work2Go.

Om någon utanför ditt kontor vill boka ett möte med dig och vill få förslag på när det kan passa för dig, kan du skapa en länk från din kalender och skicka den till personen.

skicka_lank_ledig_tidW2g8

1. skickad-kalender-ledig-tidWKlicka kugghjulet till höger om titeln Kalendrar.
  2. Välj Skicka länk för ledig & upptagen som > HTML.
  3. Länken placeras i meddelandet som du sedan skriver klart och skickar.
  4. Mottagaren klickar på länken i ditt meddelande och din kalender öppnas i en webbläsare. Nu kan mottagaren bläddra sig fram och tillbaka och se vid vilka tidpunkter du är uppbokad. Det visar inte vad du har skrivit i din kalender, bara texten Upptagen (se bild).