Gör en egen säkerhetskopia av ditt konto

Här kan du läsa om hur du enkelt kan flytta information från ett konto till ett annat eller spara din egen säkerhetskopia.

Vi gör säkerhetskopior av ditt konto vid jämna mellanrum. Så om något skulle gå fel, kan vi alltid läsa tillbaka den åt dig. Tänk dock på att säkerhetskopiorna sparas inte någon längre tid av säkerhetsskäl.
Du kan göra en egen säkerhetskopia av ditt konto om du vill. När du gör en export av ditt konto, sparas all data i en packad fil, en tar-gzipped (.tgz) fil, som du kan spara på din hårddisk t ex. När du gör en export skapas det en kopia av datan. Inget försvinner från ditt konto. Sedan kan du importera filen tillbaka till ditt konto igen vid ett senare tillfälle.

1. Gå till fliken Inställningar > Import/export.
  2. Om du vill importera hittar du din fil genom att klicka på Bläddra under Importera.
  3. Om du vill exportera går du till Exportera och väljer Typ och Källa.
  4. Klicka sedan på Importera / Exportera.