Spara Skickat och Papperskorgen på servern

När man har sin e-post i Mac Mail är det klokt att i programmet koppla ihop mapparna Skickat och Papperskorg med de som finns på e-postservern. Här berättar vi hur.

Som standard sparas inte meddelanden som du skickar eller tar bort på servern, detta betyder att meddelanden som du t ex skickas inte visas på dina andra enheter kopplade till din e-postadress eller när du loggar in på ditt konto i Work2Go. Följ guiden för att göra så att dina meddelanden sparas på servern istället för lokalt i Mail på din Mac.

MacMail_mappar

1. Markera Sent-mappen under ditt konto i vänsterspalten och klicka menyn Brevlåda > Använd den här brevlådan till > Skickat.
  2. Markera Trash-mappen > klicka menyn Brevlåda > Använd den här brevlådan till > Papperskorg.
  3. Starta om programmet helt och hållet för att dina meddelanden ska visas korrekt.