Lägg till RSS-flöde till din inkorg

När du har lagt upp ett RSS-flöde på ditt konto får du notis så snart information har uppdaterats på den hemsidan som flödet kommer ifrån. Här berättar vi hur.

Det finns ett enkelt sätt att veta om en webbplats publicerat nya artiklar och nyheter eller blogginlägg. Man håller koll med hjälp av ett så kallat RSS-flöde. I din inkorg i Work2Go kan du lägga till prenumeration av de RSS-flöden som du är intresserad av.

RSS8

1. Ta reda på URL:en till RSS-flödet. Titta på leverantörens hemsida eller fråga deras support.
  2. Klicka på kugghjulet som finns ovanför din inkorg i det övre vänstra hörnet > Ny mapp.
  3. Ge mappen ett lämpligt namn.
  4. Kryssa i rutan för att Prenumerera på RSS-/ATOM-flöde
  5. Fyll i URL:en till RSS-flödet.
  6. Klicka i rutan nedanför för att välja vart den nya mappen ska sparas. Om du vill att den ska vara på samma hierarkiska nivå som din inkorg, välj Mappar högst upp i rutan.
  7. Klicka OK.
  8. Den nya mappens ikon byts ut automatiskt till en RSS-ikon och tidigare släppta inlägg/sändningar laddas ner.

Mappen uppdateras per automatik var 12:e timme. Om du vill uppdatera innehållet när som helst högerklickar du RSS-mappen > Ladda flöde.