Dubbla mappar med skickat och utkast

Använder du ett e-postprogram i din dator? Då är det klokt att i programmet koppla ihop Skickat och Papperskorg med de som finns på e-postservern. Här berättar vi hur.

När man arbetar med sitt Work2Go-konto i ett e-postprogram i sin dator eller mobil skapas det i Work2Go extra mappar för aktiviteter utförda i det andra programmet. Mappar som det kan skapas dubbletter av är för Utkast, Skickat och Papperskorgen.

I en iPhone hamnar t ex sådant du utför i din mobil i de översta Utkast/Skickat/Papperskorg (de med symboler). Medan de understa Drafts/Sent Messages/Deleted Messages (mappar) innehåller sådant du utför då du loggar in på ditt konto i Work2Go på nätet.

För att undvika förvirring kan man koppla ihop dessa mappar så att alla skickade meddelanden, vare sig de blivit skickade från mobilen eller nätet hamnar i samma mapp. I en iPhone gör man denna hopkoppling på följande vis.

Inställningar > E-post > Konton > Välj ditt konto > Klicka på din  E-postadress (överst) > Avancerade inställningar

• Brevlådan Utkast > Drafts
  • Brevlådan Skickat > Sent
  • Brevlådan Raderat > Trash