/ Support / iPhone /

Lägg till en delad kalender i iPhone

Har ni en delad kalender på jobbet?
Vill du ha den tillgänglig i din mobil?
  1. Då tar du reda på inloggningsuppgifterna till kontot där kalendern är utdelad från.
  2. Lägger till ett nytt konto i din mobil med kontotypen Exchange.
  3. Väljer till sist att enbart synka kalender.

Klicka för en utförlig guide på hur du lägger till ett konto för att synka.

Detta kräver Work2Go Pro
Om inte ditt och kontot som den utdelade kalendern har skapats på har Work2Go Pro idag, kan du uppgradera dem genom att kontakta vår support.

Alternativ för dig utan Work2Go Pro

Se innehållet i kalendern i din mobil

Om du vill se en kalender som någon annan skapat och delat ut till dig ska du prenumerera på den. Du ser innehållet, men kan inte lägga till någon ny information till den. Du får dock påminnelse alarm till din mobil om det är aktiverat.

prenumerera_kalender11. Logga in på Work2Go

Här hämtar du länken till kalendern. OBS! Om det inte är din måste du be den som har skapat den att skicka dig länken. Högerklicka kalendern > Redigera egenskaper > Lägg till delning.

prenumerera_kalender2

2. Högerklicka på länken längst ner vid ICS

Välj Kopiera länkadress > och klistra in den i ett meddelande och skicka det till dig själv så att du enkelt kan komma åt länken i din iPhone sen.
Exempel på länken: https://www.work2go.net/home/epostadressen@dindomän/Delad

pren_calendar_iOS7

3. Öppna ditt meddelande i iPhone och kopiera* länken

Gå därefter till Inställningar > E-post, kontakter, kalendrar > Lägg till konto > Annat > Lägg till prenumererad kalender > klistra in länken vid Server > Nästa.
Nu verifieras dina inställningar och därefter får du meddelande om att kontot kräver ett användarnamn och lösenord > OK.
Fyll i kontots användarnamn/e-postadress och lösenord > Nästa > OK > Spara > Spara.

*) Ifall du inte känner till det, så kan du kopiera och klistra in text i en iPhone genom att trycka ner ditt finger på texten du vill kopiera > lyfta på fingret och välja Kopiera > och sen trycka ner ditt finger igen där du vill klistra in texten > lyfta på fingret och välja klistra in.

Logga in på kontot i Safari

Om du loggar in på ditt konto med Safari eller annan webbläsare på din iPhone, kan du se samtliga kalendrar och om du har den behörigheten satt på dig, kan du lägga till information även i de kalendrar som har delats ut till dig.