/ Support / iPhone /

Spara Skickat, Utkast och Raderat på servern

När du skickar eller raderar meddelanden i din mobil sparas de inte på servern. Följ guiden och koppla ihop din mobil med serverns mappar så att allt sparas där istället för i din mobil.

Om du inte kopplar ihop mapparna betyder det att meddelanden som du t ex skickar från din iPhone inte visas på dina andra enheter kopplade till din e-postadress eller när du loggar in på ditt konto i Work2Go.
Avancerat-ios

  1. Inställningar > Epost, kontakter, kalender > välj ditt konto.
  2. Klicka på din e-postadress > Avancerat.
  3. Välj Brevlådan Utkast > välj mappen Drafts.
  4. Välj Brevlådan Skickat > välj mappen Sent.
  5. Välj Brevlådan Raderat > välj mappen Trash.

Klicka på bilden för att se den fullständigt.

avancerat-mappar-ios

Nu ska din skärm visa följande om allt är korrekt inställt.

Klicka på bilden för att se den fullständigt.

Comments are closed.