Lägg till konto i iPhone [PRO]

Denna guide visar dig hur du lägger upp ett konto för att hantera e-post, kontakter och kalender i en iPhone.

Detta kräver Work2Go Pro

Om du inte har det idag, kan du uppgradera genom att kontakta vår support.
Vill du inte uppgradera, följ istället guiden Lägg till e-postkonto för…

1. Skapa konto

Gå till Inställningar > E-post > Konton > Lägg till konto > Microsoft Exchange.

Klicka på bilden för att se en större bild.

2. Ange e-postadress samt namnge kontot

1. Fyll i hela din e-postadress
  2. En valfri beskrivning av kontot.
  3. Klicka på Nästa och sen på Logga in.

Klicka på bilden för att se en större bild.

3. Fyll i inställningarna

1. E-post = hela din e-postadress
  2. Server: m.work2go.net (Du kan hoppa över Domän)
  3. Användarnamn = hela din e-postadress
  4. Lösenord: ditt lösenord och klicka på Nästa.

Klicka på bilden för att se en större bild.

4. Välj vad du vill synka i din mobil

Avsluta sedan med Spara.

Har du flera mappar, kalendrar mm på ditt Work2Go-konto kan du synka alla till din iPhone/iPad om du vill. Så länge du är ägaren till kalendern behöver du inte sätta upp något extra konto för det.

Fungerar det inte?

• Logga in på ditt konto i en webbläsare: www.work2go.net och kontrollera att din e-postadress och lösenord är korrekt.
  • Kontrollera dina kontoinställningar ännu en gång.
  • Har du Work2Go Pro? Om du är osäker kontakta vår support.