Byta lösenord

Du kan byta ditt lösenord själv. Här berättar vi hur du gör det.

Överst under fliken Inställningar

1. Klicka Ändra lösenord och fyll i ditt gamla lösenord.
  2. Skriv in det nya vid ”Nytt lösenord” samt en gång till vid ”Bekräfta”.
  3. Klicka Ändra lösenord.

Vi har ingen möjlighet att se ditt lösenord. Men om du skulle glömma bort ditt lösenord kan vi alltid sätta ett nytt åt dig så att du kan logga in på ditt konto igen.

OBS! Har du även satt upp ditt Work2Go-konto på din mobil eller i ett annat e-postprogram måste du även byta till det nya lösenordet i dina inställningar där. Detta bör göras så snart som möjligt eftersom det annars kommer att ske inloggningsförsök från dessa med fel lösenord vilket resulterar i att kontot tillfälligt låses.