Hitta rätt i HTML Standard versionen

Alla funktioner som är tillgängliga i Avancerad (Ajax) version finns det inte stöd för då du loggar in med HTML Standard. Här finns mer information om detta.

7_HTML_versionen

Funktioner som t ex att dra och släppa, skapa ett möte genom att klicka på den lilla kalendern i den vänstra kolumnen, högerklicka för att få valmöjligheten att flytta, ändra egenskaper, radera mm. Men du kan fortfarande utföra flera val i HTML Standard, bara lite annorlunda mot vad du är van. Här är några exempel.

• Ändra egenskaper för en mapp/etikett/kalender/adressbok mm, klickar redigera.
  • Flytta på ett e-postmeddelande: markera meddelandet > Flytta till.
  • Radera en fil: markera filen > Ta bort.