Hitta stora bilagor i e-postmeddelande

Det finns två sätt att söka rätt på stora bilagor som tar upp utrymme på ditt konto.

1. Klicka på kolumnen Storlek så sorteras din e-post i storleksordning. Du ser då snabbt vilka som har stora bilagor.

(Klicka på bilden för att se en större bild.)

2. Klicka på förstoringsglaset uppe till höger i sök-rutan (1). I sökfunktionen kan du sen till vänster (2) filtrera e-post på Storlek.

(Klicka på bilden för att se en större bild.)

Ett tips före borttagning:
Du kan välja att hämta hem bilagorna (1) först och sedan radera dem (2) från själva e-postmeddelandet.
Ett tips är då är att spara bilagorna i en mapp som du döper till samma namn som ärenderaden i meddelandet. Då hittar du dem lättare om du behöver hitta dem vid ett senare tillfälle.

(Klicka på bilden för att se en större bild.)

Comments are closed.