Logga in med olika versioner

Få den bästa upplevelsen av Work2Go genom att logga in med olika versioner när du använder dig utav olika enheter och internetuppkopplingar. Här presenterar vi skillnaderna.

7_version

• Avancerad (Ajax): Mer användarvänligt än Standard och är det vi rekommenderar dig att använda. I AJAX-läget kan du t ex få mer snabbhjälp, fler inställningsalternativ, dra-släpp möjligheter, exportera meddelanden som zip-fil, utökad sökfunktion mm.
  • Standard HTML: Rekommenderas om din internetanslutning är långsam, om en äldre webbläsare används eller om enklare användning önskas.
  • Mobil: När du loggar in till Work2Go på din mobil ska du välja Mobil-läget.
    Det är anpassat för mobiler och visar din e-post, adressbok, kalender och portfölj. Du har även möjlighet att göra sökningar.

Om du går in på Inställningar > Allmänt under rubriken ”Alternativ för inloggning” kan du ställa in om du som standard vill logga in med Avancerad (Ajax) eller Standard (HTML).