Problem med ogiltigt certifikat?

Om du får ett meddelande om att du har kommit till en sida med ett ogiltigt certifikat när du ska logga in på ditt Work2Go-konto, så är det för att vi håller på att uppgradera säkerhetscertifikatet. Du kan ignorera detta fel, det kommer att försvinna så fort det nya certifikatet är på plats. Klicka på respektive webbläsare i listan nedanför för att läsa mer.

Internet Explorer

För att komma vidare till ditt Work2Go-konto klickar du på Fortsätt till den här webbplatsen (rekommenderas inte).

msie_640

Google Chrome

För att komma vidare till ditt Work2Go-konto klickar du på Fortsätt ändå.

chrome_640

Mozilla Firefox

1. För att komma vidare till ditt Work2Go-konto klickar du på den gula pilen vid Jag förstår riskerna.
  2. Klicka sedan på Lägg till ett undantag.
  3. Klicka på Hämta certifikat och därefter Bekräfta säkerhetsundantag.

firefox_2

firefox_3

Safari

För att komma vidare till ditt Work2Go-konto klickar du på Fortsätt.

safari