Användarnamn och lösenord sparas inte

Prova stegen nedan för att lösa problemet.

Om din webbläsare inte sparar användarnamn och lösenord, även fast du vid inloggningen kryssat i rutan ”Kom ihåg mig på den här datorn”, kan du behöva kontrollera att webbläsaren tillåter dig att spara uppgifterna. Även fast Work2Go är satt till att användarnamn och lösenord ska sparas, så är det webbläsaren som har sista ordet.

Firefox

1. Verktyg > Inställningar
  2. Säkerhet
  3. Se under Lösenord att ”Spara lösenord för webbplatser” är ikryssat.

Internet Explorer

1. Verktyg > Internetalternativ
  2. Gå in på fliken Innehåll
  3. Klicka knappen Inställningar för Komplettera automatiskt. Ställa in att webbläsaren ska spara användarnamn och lösenord.

Safari

1. Safari > Inställningar (mac)
  2. Redigera > Inställningar (windows)
  3. Autofyll > Autofyll webbformulär kryssa i alternativet Användarnamn och Lösenord

Google Chrome

1. Klicka på de tre strecken i det övre högra hörnet (Anpassa och kontrollera Chrome) så att du får fram en meny.
  2. Välj Inställningar.
  3. Klicka Visa avancerade inställningar… längst ner i listan.
  4. Vid Lösenord och formulär markera rutan vid ”Erbjud att spara lösenord…”

Hjälpte det inte? Lös det med ett bokmärke istället

Om dina loginuppgifter inte sparas i din webbläsare, även fast du kryssat i ”Kom ihåg mig på denna dator” samt ställt in din webbläsare att spara användarnamn och lösenord för webbplatser, kan du lösa problemet genom att skapa ett bokmärke/favorit.

• Skapa ett bokmärke/favorit i webbläsaren med adress likt denna: https://www.work2go.net/?username= din@epostadress.se Byt ut ”din@epostadress.se” till just den e-postadress som du använder för att logga in på ditt konto.
  • Du kan även inkludera ditt lösenord i denna URL för att även få lösenordet sparat: https://www.work2go.net/?username= din@epostadress.se&password=dittLösenord
    Byt ”din@epostadress.se” igen samt ”dittLösenord” till det lösenord du använder för att logga in på ditt konto.

OBS! Men att även spara ditt lösenord i URL:en vill vi däremot INTE rekommendera dig att göra i och med att det innebär onödiga säkerhetsrisker!