Acceptera en utdelning till ditt konto

Någon vill dela med sig av information på sitt konto till dig. Här får du veta hur du accepterar en utdelning till ditt konto.

accept

Om du får ett e-postmeddelande med en inbjudan till en delning av en annan person och väljer att Acceptera delning öppnas dialogrutan ”Acceptera delning”.

Här kan du byta namn på mappen och bestämma vilken färg den ska ha samt bestämma om du vill skicka ett svarsmeddelande om att du har accepterat.  När du därefter klickar Ja får du en kopia av mappen i fråga i din vänstra kolumn och e-postmeddelandet flyttas automatiskt till Papperskorgen. Namn och färg kan du ändra igen vid ett senare tillfälle om du högerklickar på den och väljer Redigera egenskaper.

Acceptera en utdelning på fliken Inställningar

Om du inte fått något e-postmeddelande om delning eller tappat bort det kan du acceptera en delning genom att gå in på fliken Inställningar > Delar. Fyll i personens e-postadress och klicka på Sök i den översta ruta ”Mappar som delas med mig, men som jag inte har accepterat än”. Här kan du sedan klicka Acceptera i sökresultatet som du fått upp.

acceptera_delning