Markera flera meddelanden samtidigt

Genom att markera flera på samma gång blir det smidigare och snabbare att hantera din e-post.

delad-etikett

Ser du inte någon markeringsruta framför dina e-postmeddelande som på bilden till höger?

1. Gå till fliken Inställningar > Allmänt: Övriga inställningar
  2. Inställningar: Visa kryssrutor för att välja objekt i listor ska vara valt. Spara uppe till vänster.
  3. Nu kan du klicka i en bock i rutan. Håll nere Ctrl-tangenten för att markera flera på samma gång eller Shift-tangenten för att klicka flera i en följd. (Klicka den översta med Shift nedtryckt och sedan den sista då du fortfarande har Shift nedtryckt och alla dem emellan blir markerade samtidigt.)