Samla skickad e-post när du svarar från en utdelad inkorg

När du svarar på ett meddelande i en utdelad inkorg kan de andra (som också har tillgång till kontot) se att du har svarat. Men svaret i sig hamnar i din egen skickat-mapp.

För att samla ihop dina svar kan du skapa en mapp och ett filter, så är det enklare att hitta dem.

1. Skapa en ny mapp som du sparar i nivån under den utdelade mappen.
  2. Gå till fliken Inställningar > Filter.
  3. Klicka på fliken Utgående meddelandefilter > Nytt filter.
  4. Ge filtret ett passande namn och de villkor som bilden  nedanför visar.
  5. Behåll markören i rutan framför Bearbeta inte fler filter > OK.

filter-villkor