Välj att alltid visa bilder från vissa avsändare

Läs vidare om du vill slippa klicka för att kunna se bilder i e-post som du tar emot.

bild_i_mejl1

Klicka högst upp i meddelandet och klicka på avsändaren i det gula fältet för att en gång för alla godkänna visning av samtliga bilder i framtida meddelanden från just den avsändaren.

• Om du klickar på domänen godkänner du bilder från alla e-postadresser med den domänen, t ex både info@domän.se, market@domän.se osv
  • Om du klickar på den specifika e-postadressen t ex info@domän.se kommer bilder alltid visas automatiskt när du får e-post från info@domän.se, men när du får e-post från market@domän.se kommer bilderna var gömda och du måste godkänna visning av dem för att få se dem.

Skapa en lista över betrodda avsändare

Du kan också skapa en lista över betrodda adresser/domäner på fliken Inställningar.

1. Gå till fliken Inställningar > Betrodda adresser
  2. Fyll i en e-postadress eller domän som du litar på och som du alltid vill se bilder från.
  3. Klicka på Lägg till och därefter Spara i det övre vänstra hörnet.

Orsaken till att Work2Go inte visar bilder i e-postmeddelanden utan ditt medgivande är att det är relativt enkelt att gömma ett virus i bildfiler. Därför bör du vara försiktig och bara godkänna de avsändare som du verkligen litar på.