Ta bort en kontakt bland de som föreslås

Här förklarar vi hur du kan ta bort föreslagna kontakter som du inte längre vill ha kvar när du ska skicka e-post.

När du skriver ett meddelande och fyller i mottagarens e-postadress räcker det med att skriva in början av själva adressen. Work2Go visar nämligen automatiskt en lista med e-postadresser som du har skickat e-post till tidigare eller som finns sparad i din adressbok.

Om du har en kontakt med flera e-postadresser, varav du skickar e-post till samtliga, visas alltid den adressen som du använder oftast högst upp i listan. Detta för att du hela tiden ska få den mest använda adressen först för effektiv användning av ditt Work2Go.

Men detta innebär att även ogiltiga adresser kan dyka upp i denna lista. Du kanske t ex stavade fel en gång och försökte skicka e-post till den och fick sedan studs på det. Även de adresser sparas. Men du kan göra något åt detta, nämligen gömma dem från listan och därmed slippa ta fel igen. Det enda du behöver göra är att klicka på just Glöm bredvid den adressen.

Notera att någon du kontaktat via e-post kanske avslutar sitt e-postkonto, detta innebär inte att de försvinner från din lista. Denna uppdaterar du själv.

Comments are closed.