Stavningskontroll

Hur du kan använda funktionen för rättstavning på kontot.

stavning3För att kontrollera stavningen klickar du Kontrollera stavningen symbolen i e-postmeddelandets verktygsfält.

Felstavade ord blir då markerade. Om du klickar på ordet får du en rullgardinsmeny med korrigeringsförslag att välja mellan. Du kan även välja att Ignorera förslagen eller att Lägga till det ord som du skrivit men som stavningskontrollen tycker är felstavat. Ordet markeras sen med en annan färg.

stavning5OBS! Innan du stänger stavningskontrollen kan du ändra tillbaka det korrigerade ordet till den ursprungliga stavningen. Klicka på det markerade ordet igen och välj den ursprungliga stavningen från toppen av listan.

stavning2När du är färdig med stavningskontrollen klickar du på Fortsätt redigera. Om du vill kontrollera stavningen igen kan du klicka på Kontrollera igen.

stavning6Om du vill göra stavningskontroll obligatoriskt innan ett e-post skickas, aktivera detta på fliken Inställningar > E-post > Skriva meddelanden.