Få mindre viktig e-post flyttad från din inkorg

Du kan ställa in ett filter för att få e-post som är mindre viktig, såsom nyhetsbrev och uppdateringar från sociala medier, att levereras till en separat mapp istället för din inkorg.

Mappen Aktivitetsström placeras i din personliga lista över mappar i översiktsfönstret till vänster, så att du enkelt kan gå igenom dess innehåll när du har tid över.

1. aktivitetsstrom1Klicka på kugghjulet bredvid rubriken Mappar och välj Aktivitetsström.
  2. Sätt en bock i rutan vid Flytta meddelanden… för att slå på aktivitetsströmmen och välj sedan vilka meddelanden som du vill få flyttade automatisk. Klicka sedan på Spara.

Följande typer av meddelanden kan flyttas

• Meddelanden som skickas till en distributionslista som du är medlem i
  • Kommersiella massutskick
  • Meddelanden där din adress inte finns i Till eller i Till eller Kopia fälten
  • Meddelanden från människor som inte finns i din adressbok

Du kan även finjustera inställningarna ytterligare när du klickar på Avancerade kontroller. Då kan du få dessa typer av meddelanden markerade med en etikett, markerade som redan lästa, flaggade eller få dem omdirigerade till en annan e-postadress.