Håll ögonen på din kollegas inkorg

Om din kollega inte själv har möjlighet att logga in på sitt konto under en tid, kan ni ställa in så att du får meddelande till din inkorg när din kollega får e-post.

Den information som skickas vidare är vem som skickade ursprungsmeddelandet samt dess ämne. Detta skickas ut samtidigt som ursprungsmeddelandet tas emot, så på så vis kan du även få reda på när det skickat.

1. På din kollegas konto, gå till fliken Inställningar > E-post: Mottagning av meddelanden
  2. Aktivera funktionen Skicka meddelande om ny e-post till och fyll i din e-postadress.

Vidarebefordra e-post till annan adress

Man kan även vidarebefordra kopior av inkommande e-postmeddelanden till en annan e-postadress, samt välja om meddelandet ska sparas kvar i inkorgen eller inte. Inställningen görs på samma ställe, dvs Inställningar > E-post: Mottagning av meddelanden.