Radera e-post

E-post kan raderas på flera sätt och om du sedan ångrar dig kan du här få veta hur du lätt kan ångra dig.
  • Dra och släppas till papperskorgen.
  • Markeras i listan > klicka Ta bort i verktygsfältet.
  • Markeras i listan > högerklicka > Ta bort.

ta-bort

Ångra ett feltryck

Det går att ångra ett feltryck då man precis har utfört en åtgärd som t ex att radera ett e-postmeddelande. Klicka bara på ångra högst upp på sidan.

angra_misstag

Hämta tillbaka raderad e-post

Det går att hämta tillbaka raderade meddelanden, även om de inte finns kvar i din papperskorg.

1. Högerklicka på papperskorgen och välj Återställ borttagna objekt.
  2. Nu får du välja om du vill läsa tillbaka samtliga eller bara välja ut ett eller ett par stycken.
  3. För att markera flera samtidigt håller du nere ctrl-knappen när du väljer ut de du vill återställa.