Flytta e-post inom ett konto

E-post kan flyttas från din inkorg och sorteras in i mappar på olika sätt. Här beskriver vi hur.

flytta2

• Dra och släpp till önskad mapp.
  • Högerklicka meddelandet > Flytta > välj mapp.
  • Klicka på Flytta symbolen högst upp i verktygsfältet > välj mapp.

Du kan markera flera meddelanden och flytta dem samtidigt, genom att sätta en bock i rutan i listan med all e-post.
Använd kortkommandot Shift+klick om du vill markera flera i en följd.

Flytta bilaga från e-post till ditt filarkiv

Klicka på Portfölj högst upp i meddelandets fönster och välj vilken mapp du vill spara filen i.
Du kan också söka efter mappen eller skapa en ny mapp.

OBS! Sparar du en bifogad fil till din portfölj skapar du en kopia av filen. Radera filen i e-postmeddelandet så sparar du på din kontokvota.