Gör Work2Go till standardprogram för e-post

Hur du kan ställa in så att Work2Go öppnas åt dig när du ska skicka e-post från en hemsida eller program.

I många program och på hemsidor kan du klicka på en länk för att få information skickad som ett e-postmeddelande. Nu kan du ställa in så att Work2Go blir ditt standardprogram för e-post, vilket menas att om du t ex klickar på en länk för att skicka information från en hemsida som ett e-postmeddelande, öppnas ett nytt meddelande på ditt konto i Work2Go med till-adressen och informationen redan ifylld åt dig.

Ställ in standardprogram för e-post i Firefox

mailto1_firefox1. Klicka på menyn i det övre högra hörnet > Inställningar.
2. Gå till Program och skrolla listan tills du kommer till mailto.
3. Klicka på pilen och välj Använd Work2Go > OK.

mail2_firefox2