Flytta e-post från annat konto till Work2Go

Här presenteras ett smidigt sätt för att flytta över e-post från ett annat e-postkonto till ditt nya i Work2Go.

Det går att flytta över e-post från ditt gamla e-postprogram till ditt nya i Work2Go. Fundera däremot ett par gånger på om det verkligen är nödvändigt? Många andra användare vittnar om hur skönt det faktiskt är att få börja på ny kula.

Lägg till Work2Go i ditt gamla e-postprogram

1. Öppna programmet där du har dina gamla meddelanden som du vill flytta till Work2Go.
  2. Lägg till ett nytt konto och ange följande.
    Protokoll: IMAP (inte POP3!)
    Server: m.work2go.net
    Användarnamn: ditt inloggnings-ID i Work2Go (ofta din e-postadress)
    Lösenord: ditt lösenord i Work2Go
  3. Nu kan du dra och släppa dina gamla meddelanden till den/de nya mappar som skapats när du lagt till Work2Go i ditt e-postprogram.
  4. När du är klar, logga in i Work2Go i en webbläsare och verifiera att all e-post har flyttats, precis som du vill ha det.
  5. Återgå till det gamla e-postprogrammet och radera det du inte längre vill ha kvar.